Utenlandsk webhotell

2015-02-12 19:36:19+01:00

Ved å betale for webhotell vil du få en rekke fordeler. Nettstedet ditt vil vises raskere, du får bedre behandling i søkemotorer og kataloger, du får mange flere muligheter til å lage avanserte og interaktive sider. Hvis du er lei av å ha andres reklame på websidene dine, og vil ha et profesjonelt nettsted, er det på tide med et profesjonelt webhotell. Du får mye raskere og stabile servere, flere muligheter til kommersielle formål, bedre script-muligheter osv. Og det er billigere enn du tror, under en femtilapp i måneden er nok til et bra og billig webhotell.

Her er et lite utvalg som ser ut til å tilby bra webhotell til fornuftige priser.

Lunarpages

Et webhotell som gir deg mye for pengene. For øyeblikket fra $4.95/mnd (avhengig av bindingstid) og de har et stort utvalg av pakker som skal dekke de fleste behov. De tilbyr, Linux, Windows og dedikerte servere.

Site5

Et annet populært alternativ som tilbyr hosting på Linux-servere med et rikelig utvalg av programmeringsspråk og databaser. De har også VPS-servere.

RimuHosting

En spesialist på VPS-servere og dedikerte servere. Rimu er et godt alternativ for de som kan drifte sin egen server og ønsker full kontroll, samt mer maskinvarekraft enn du får på et vanlig webhotell. Pakkene kan tilpasses til dine ønsker og du kan velge mellom flere datasentere i USA, Europa og Oseania.

Real Time Analytics