Tjen penger på affiliatenettverk

2015-02-12 19:36:19+01:00
  • Annonse-lenker

Hvis du har liten eller ingen erfaring med affiliateprogrammer, eller ikke har så stor trafikk på nettstedet ditt er affiliatenettverk sannsynligvis det beste alternativet. Her får du et stort utvalg av potensielle sponsorer, og betalingen fra de forskjellige sponsorene blir samlet i en konto.

Tradedoubler

Tradedoubler har et bra utvalg av norske sponsorer og det er en stor fordel for de som driver norske nettsteder.Tradedoubler betaler direkte til din bankkonto.

Commission Junction

CJ lar deg velge mellom tusenvis av affiliateprogrammer, så du er garantert å finne noen som passer for ditt nettsted.

Alle kampanjer betaler for salg eller påmelding. Med bra målretting og presentasjon av reklamen er det mulig å tjene mer penger enn med betalt per klikk programmer.

Shareasale

Et av de mindre internasjonale affiliatenettverkene men de har også ganske mange ulike sponsorer så det kan være verdt å sjekke ut. Her er det mulig å få pengene rett inn på konto.

Clickbank

Clickbank er et betalingssystem og affiliateprogram i ett. Som affiliate kan du velge i svært mange sponsorer, og det er bare betaling for salg. Det er bl.a. mange som selger ebøker gjennom Clickbank. Siden Clickbank tar seg av sporing og betaling behøver du ikke frykte upålitelige sponsorer. Det du imidlertid må sjekke er om sponsoren tilbyr andre betalingsformer enn Clickbank, for du får bare betalt hvis kjøpet betales gjennom Clickbank sitt system.

Real Time Analytics