Personvern

Webutvikler.info samler inn noen opplysninger om deg som besøker Webutvikler.info. Ingen av disse opplysningene vil bli vist til tredjepart, og opplysningene brukes kun til å videreutvikle Webutvikler.info

Serverlogg

I loggen til serveren står følgende opplysninger. Din ip-adresse, hvilke filer du laster ned, dato og klokkeslett for ditt besøk, hvilken side du kom fra, hvilken nettleser du bruker, og operativsystemet til datamaskinen din. Disse opplysningene brukes bare til å måle trafikken, og til å forbedre Webutvikler.info. I tillegg benytter Webutvikler.info Clicky til å generere statistikk over de besøkende. Clicky registrerer noen flere opplysninger om din nettleser, og hvilken internett leverandør du bruker. Gå til http://www.clicky.com hvis du vil vite mer om Clicky.

Sponsorer

Webutvikler.info har noen sponsorer som også samler inn informasjon. Denne informasjonen brukes til å måle virkningen av reklamen, så Webutvikler.info får utbetalt penger som fortjent. Denne informasjonen brukes muligens også til statistiske formål av sponsorene.

Eventuelle spørsmål kan sendes til info@webutvikler.info.

Real Time Analytics