Bøker om Python

2015-02-12 19:36:19+01:00
  • Annonse-lenker

Python får flere og flere tilhengere hver dag, og det er ikke rart når Python er så lett å bruke til alt fra enkle skript til vanlig programvare. Godt egnet til webutvikling også, og her er bøkene.

Utvalget av Pythonbøker har etterhvert blitt bra, og inkluderer vanlige introduksjonsbøker og bøker med mer spesialisert innhold. Pythons sterkeste side er allsidigheten. Bra objektorientering, pythonprogrammer fungerer på flere plattformer med få eller ingen modifikasjoner, og det går fort å programmere i Python sammenlignet med andre språk. Hvis du bare skal lære et programmeringsspråk er Python løsningen.

Innen webutvikling har ikke Python den samme utbredelsen som f.eks. PHP. Python kan ses på som litt undergrunn innen webutvikling, men det er nok av eksempler på nettsteder som benytter seg

Python Programming for the Absolute Beginner

Dette er en praktisk introduksjon til Python som lar deg lære grunnleggende konsepter ved å utvikle enkle spill. Ideelt for de som kjeder seg med teori og trives bedre med å se resultater av det man lærer. Kjøp den hos Amazon.

Learning Python with Raspberry Pi

Et annet artig alternativ for nybegynnere er å skaffe seg en Raspberry Pi (hvis du mot formodning ikke skulle ha mindt en fra før) og bruke Pi-en til å lære deg Python. I tillegg vil det sikkert inspirere deg til å utvikle flere Pi-prosjekter. Kjøp den hos Amazon.

Core Python Applications Programming

En grundig og omfattende bok som hopper over det grunnleggende om Python går rett på avanserte temaer. Relativt mange sider og mange temaer så her er det mye å lære. Kjøp den hos Amazon.

The Python Quick Syntax Reference

Og selvsagt er en referansebok kjekt å ha. Denne forklarer ikke stort mer enn syntaksen til forskjellige funksjoner. Hvis du lurer på hvordan du skal bruke en modul, eller vil ha en oversikt over alle funksjonene til en datatype, så er det bare å slå opp, og du er tilbake ved tastaturet uhyggelig fort :-). Anbefales for viderekomne, nybegynnere kan vente litt med denne. Kjøp den hos Amazon.

Flask Web Development: Developing Web Applications with Python

Flask er et lettvekts Python-rammeverk for utvikling av webapplikasjoner. Denne boka lærer deg hvordan Flask er bygd opp og hvordan du skal bruke den medfølgende funksjonaliteten og legge til dine valg av moduler for å bygge en best mulig webapplikasjon. Kjøp den hos Amazon.

Real Time Analytics