Bøker om PHP

2015-02-12 19:36:19+01:00
  • Annonse-lenker

PHP er muligens det mest utbredte programmeringsspråket på nettet. Hvis du vil begynne med webprogrammering er PHP et godt valg fordi det er lett å lære, og det er lett å bruke. Det er også et stort utvalg av PHP-bøker på markedet.

Programming PHP

En bra introduksjonsbok skrevet av bl.a. Rasmus Lerdorf, skaperen av PHP. Egner seg godt også for de som ikke har noe særlig programmeringserfaring. Den dekker selvsagt de grunnleggende prinsippene i PHP, og serverer mer avanserte emner som MySql, sikkerhet og integrering i C. En god bok å lære php med. Kjøp den hos Amazon.

PHP Objects, Patterns, Practice

Denne boka er tilpasset de som kan allerede kan PHP, og vil lære hvordan man bruker objekter i PHP 5. Det er tre hoved-deler i boka. Først om hvordan du lager og bruker objekter, så om såkalte "Design patterns" og deretter en mer praktisk del. Kjøp den hos Amazon.

PHP and MySQL Web Development

Sammen med MySQL er PHP brukt til å lage noen av de aller mest brukte webapplikasjonene, som Wordpress, Drupal og PHPBB.. Standard PHP-bøker har ofte med et kapittel eller to om MySQL som en introduksjon til emnet. PHP and MySQL Web Development har istedet først et "PHP crash course" og deretter flere hundre sider om samspillet mellom PHP og MYSQL. Lær hvordan du kan bygge handlekurver og publiseringssystemer, og nyttige tips om programmering av store prosjekter. Kjøp den hos Amazon.

Real Time Analytics